این که در هر وقت و هر جایی، قابلیت اتصال به اينترنت را داشته باشیم، واقعا فوق العاده است. اما اين تنها هديه ای نيست که تکنولوژي وای-فای به ما مي دهد. مسلما وجود شبکه های بي سیم در منازل و ساير مکان ها، پتانسیل بالايي را برای انجام کار های گوناگون به ما می دهد. اما اکثر افراد فقط از جنبه دسترسی به اینترنت به موضوع نگاه می کنند. پس براي یافتن 5 مورد از بهترین کاربرد های واي.فاي، با ما همراه باشيد. این موارد به شما ایده های جالبی خواهد داد که چگونه استفاده های مفید دیگری هم از شبکه بی سیم خانگی تان بکنید.
1. همگام سازی تصاوير، آهنگ ها و سايرفايل های با اسمارتفون و بدون USB:
در عصر نسل اول iPod، همگام سازي موزیک (يا فایل هاي دیگر) بین کامپيوتر و دستگاه های پرتابل، نیاز به اتصال با کابل USB داشت. اما همگام سازي Wi-Fi امروزه کاملا نیاز ما را به سیم از بین مي برد. حالا مي توانید تلفن اندرویدی خود را با آیتیونز يا Winamp سینک کنيد. از اين گذشته، اپلیکیشن هاي بیشماری وجود دارند که قابلیت دسترسي به کارت SD را هم به کاربران اندروید مي دهند. برنامه هایی مانند: WiFi File Explorer , Dazzboard , Android Manger WiFi و ...
2. انتقال بیسیم تصاوير از دوربين دیجیتال شما:
یکی از کار هاي آزار دهنده این است که براي دسترسي به اطلاعات دوربين دیجيتال خود، بايد حتما از یک يا چند کانکتور استفاده نماييد. کارت هایی مثل Eye-Fi توانسته اند کار ها را بسیار آسان کنند. Eye-Fi اولین مموري کارت بي.سيم است. البته منظور اين نیست که بدون سيم به دوربين شما متصل خواهد شد، در واقع پس از قرار دادن این کارت در دوربين، به طور خودکار با شبکه فاي.فاي شما ارتباط برقرار کرده و فيلم یا تصاوير را به آیفون، آيپد، کامپيوتر یا دستگاه های اندرويدي شما مي فرستد. ضمنا اين امکان وجود دارد که آن را برای آپلود مستقیم تصاوير به سايت هایی مانند Flickr, Facebook و Picasa تنظيم کنید.
3. استريم صوتي به هر اسپیکری در خانه:
زماني که استريم کردن ويدئو تقریبا تبديل به کاري روزمره شده است، استریم صوتي کاری بدوي به شمار می رود. اگر از امکانات استریمینگ iTunes استفاده نمی کنيد، AirPort Express اپل مي تواند هر موزیکی را به هر اسپيکري که مي خواهید بدهد. البته، اگر شما از طرفداران اپل نیستید يا به هر دلیلی تمايلي به استفاده از اين محصول نداريد، می توانيد هميشه از يک روتر معمولي برای اين کار کمک بگیرد. راه دیگری هم وجود دارد. هر وقت که اراده کنید، می توانيد از آیپاد يا آیفون يا آيپد خود، موزيک ها را به کامپيوتر استریم نماييد.
4. اشتراک گذاري فایل ها با کامپيوتر های نزديک
اگر می خواهيد چیز هایی غير از ويدئو را بين پي.سي ها به اشتراک بگذاريد، چندين نوع گزينه برای انتقال فایل ها وجود دارد. البته سريع ترين روش براي این کار، اشتراک گذاری فايل ها روي یک شبکه واي فای يکسان است. (از نوع ad-hoc) این کار آسان ترين راه براي دريافت فایل از یک کامپيوتر دیگر است. البته اگر دوست داشته باشید، می توانيد از دراپ باکس هم برای اين کار بهره بگیرید. اما توجه کنيد که اين کار نياز به آپلود فایل ها روی سرور و دانلود مجدد آن ها از یک کامپيوتر دیگر دارد. اما جالب است که در بخش تنظیمات دراپ باکس گزینه ای وجود داره به نام Sync Over WiFi اگر آن را روشن کنید دراپ باکس تشخیص می دهد که دو کامپیوتر شما در یک شبکه خانگی هستند و کار انتقال فایل را خیلی سریع تر از طریق شبکه وای فای انجام می دهد.
5. TeamViewer:
Team Viewer یکی از جالب ترين و کاربردي ترین نرم افزار ها برای کنترل کامپیوتر از راه دور می باشد.البته با اين نرم افزار می توانيد هم از طریق اینترنت و هم از طریق شبکه های محلي با کامپيوتر های ديگر ارتباط برقرار کنید. اگر کامپیوتری که با آن ارتباط برقرار می کنید و همچنین دستگاه شما، از یک شبکه استفاده کنند، سرعت انتقال اطلاعات بسیار بالاتر رفته و اعتبار اينترنتي شما هم مصرف نخواهد شد. خدمات انتقال داده این نرم افزار، به ویژه براي انتقال داده ها از کامپيوتر به اسمارتفون و ... موثر واقع خواهد شد. پس از آن غافل نشويد.
شما چه کاربرد هاي جالب دیگری را برای شبکه های واي فای مي شناسید؟ با ما و دیگران به اشتراک بگذاريد.
نظرات شما عزیزان: