ايران به لحاظ سرعت اينترنت در رده صدو هشتاد ويكم جهان قرار دارد.
به گزارش عصر ايران در حالي كه سرعت اينترنت در دهه حاضر به عنوان يكي از شاخصه هايي ارزيابي ميزان توسعه يافتگي كشورهاي جهان قرار گرفته است ، ايران در ليست سرعت اينترنت در ميان 185 كشور جهان در رده 181 قرار دارد!
از ميان كشورهاي منطقه تنها لبنان است كه وضعيتي بدتر از ايران دارد و در رده 185 قرار دارد و وضعيت كشورهايي چون افغانستان ،اوگاندا و حتی بوركينافاسو در اين ليست در جايگاهي بالاتر از ايران قرار دارد.
چهار کشوری که وضع بدتری در این فهرست نسبت به ایران دارند ، عبارتند از "مجمع الجزایر وانوآتو ، کامرون ، بولیوی و لبنان" ؛ وانواتو کشوری ذره بینی و متشکل از چند جزیره کوچک در جنوب اقیانوس آرام است.
از این رو ، اگر پرسیده شود که وجه اشتراک سرزمین کهن ، نامدار و بزرگ ایران با وانوآتو چیست ؟ می توان به این پرسش عجیب این گونه پاسخ داد که این دو کشور ، در قعر جدول سرعت اینترنت با همدیگر همسایه هستند!
طبق آمار وب سايت " speedtest.com " وضعيت كشورهاي منطقه در مقام مقايسه با ايران به لحاظ "سرعت دانلود" در اينترنت به شرح زير است:(رتبه بندی از آخر)
185- لبنان : 47 كيلو بايت بر ثانيه
181- ايران : 63
178- عراق : 77
176- يمن : 80
174- بوركينافاسو : 84
158- افغانستان : 120
156- مصر : 122
149- سوريه : 138
147- فلسطين : 149
143- هند : 152
137 - تاجيكستان : 162
132- پاكستان : 170
127 – ليبي : 181
126- اردن : 182
122- بحرين : 202
117- تونس : 210
108- ارمنستان : 234
89 - كويت : 321
79 – قطر : 371
77- عمان : 427
66- عربستان : 545
58- تركيه : 626
29- امارات : 1181
همچنين از نظر سرعت " آپلود " ايران با سرعت 20 كيلو بايت بر ثانيه از ميان 185 كشور جهان در رده 177 قرار دارد.
در اين ليست كره جنوبي با سرعت دانلود 3854 كيلوبايت بر ثانيه در رده اول جهان قرار دارد . پس از كره جنوبي به ترتيب ده نفر اول ليست كشورهاي ليتواني ، لتوني ، روماني ، جزاير آلاند (در درياي بالتيك ) ، هلند ، مولداوي ، سوئد ، ژاپن و پرتغال قرار دارند .
البته این میانگین سرعتشونه هاااااااااااااااا!!!
ايالات متحده آمريكا در اين ليست با سرعت دانلود 1029 كيلو بايت بر ثانيه در جايگاه و پنجم جهان قرار دارد.ليست كامل كشورها به ترتيب سرعت دانلود اينترنت به شرح زير است :
فرمولها و توابع اکسل 2010
تعداد صفحات : 512 | 2010 | پی دی اف | 27 مگابایت
نویسنده این کتاب متخصص اکسل 2010 نحوه استفاده از هسته این نرم افزار را آموزش میدهد . او با استفاده از نمونه های دنیای واقعی در بهبود حل مسائل در اکسل به شما کمک میکند . او سریعترین و بهترین راه ها را به صورت نمونه های روز به روز از ایجاد شماره های حساب تا مواجهه با پروژه کنترل تورم را به شما آموزش میدهد . از جمله عناوین آموزشی این کتاب :
ساخت فرمولها و توابع قدرتمند
استفاده از فرمتهای مشروط برای آزمایش طرح مسائل و پیشنهادات
آنالیز اطلاعات با استفاده از جداول استاندارد و جداول کاربردیPivot
استفاده از فیلترهای ترکیبی برای جداسازی بهتر اطلاعات
درک ارتباط بین داده ها
انجام پیچیدترین تحلیها و آنالیزها
استفاده از رگرسیون برای پیگیری روند و انجام پیش بینی
سرمایه گذاری ، وام و فرمولهای تخفیف
مشکلات و عیب یابی با فرمولها ، دامنه ها و توابع
حالا ديگر مدتها از زماني كه بچهها و نوجوانان به صورت معمول هر روز ساعات زيادي از روز به اينترنت اختصاص ميدهند، ميگذرد. اينترنت جزئي از زندگي آنهاست و مبدل به يك عادت و فراتر از آن اعتياد شده است و آنها قسمتي از سالهاي حساسي را كه در آن شخصيتشان شكل ميگيرد، صرف وبگردي ميكنند.
گرچه تعريف اعتياد آنلاين در ميان پژوهشگران مختلف متفاوت است ، اما يك تحقيق تازه نشان داده است كه استفاده افراطي از اينترنت واقعا به صورت فيزيكي مغزهاي ما را تغيير ميدهد و مدارهاي نوروني ما را دستخوش دگرگوني ميسازد. نتايج اين تحقيق در شماره سوم ژوئن مجله پلاس وان منتشر شده است.
اعتياد را به صورت ساده ميتوان بيماري مغزي تعريف كرد كه در صورت درگير كردن شخصي باعث ميشود وي به صورت وسواسگونه از چيزي استفاده كند يا دست به كاري بزند، در حالي كه اين كار تأثير بدي روي سلامت و موقعيت و عملكرد اجتماعي وي دارد.
بهرغم كارهايي كه در زمينه اعتياد به اينترنت انجام شده است، هنوز پژوهشگران حتي در تعريف اين اعتياد هم با هم هماهنگ نيستند. مثلا راهنماي آماري و تشخيصي اختلالات ذهني كه مرجع معتبر پژوهشگران براي تعريف و تشخيص اختلالات روانپزشكي است، اين اعتياد را به درستي تعريف نكرده است. بيشتر پژوهشگران هنوز از پرسشنامهاي هشت سؤالي براي تشخيص اعتياد اينترنتي اشخاص استفاده ميكنند. اين پرسشنامه در سال ۱۹۹۸ توسط كيمبرلي يانگ تنظيم شده است و در آن سؤالاتي از اين دست وجود دارد: آيا از اينترنت به منزله وسيلهاي براي فرار از مشكلات يا تخفيف اضطراب استفاده ميكنيد؟ آيا به خاطر اينترنت از رابطه با يك نفر يا يك موقعيت شغلي، تحصيلي يا حرفهاي خوب صرفنظر كردهايد؟
اما چين به عنوان كشوري كه مطابق آمارها ۲۴ ميليون معتاد به اينترنت دارد، منتظر تعريف شدن اين اختلال نمانده و سعي كرده است تحقيقاتي عملي در اين زمينه انجام دهد.
تخمين زده ميشود كه تنها ۵ تا ۱۰ درصد آمريكاييها به اينترنت معتاد باشند، در حالي كه درصد معتادان اينترنتي چين خيلي بالاست. دلايل مختلفي براي بالا بودن اعتياد اينترنتي در چين ذكر شده است. اولين دليل را در دسترس بودن اينترنت ارزانقيمت و فراگير بودن كافينتها در سطح شهرها ميدانند. اما بعضيها ژرفتر به قضيه نگاه ميكنند. آنها معتقدند در جامعهاي كه مردم مجبورند هرروز ۱۰ ساعت كار كنند و 6 روز از هفته سر كار باشند، اينترنت تنها مجراي گريز از فشار كار طاقتفرساست. شايد بازيهاي آنلايني كه به يك كارگر سختكوش چيني امكان ميدهند در عالم رؤيا قهرمان شود و يك امپراتوري بسازد، تنها دلخوشي يك چيني باشد. در حقيقت ميزان وابستگي به بازيهاي آنلاين در ميان چينيها آنقدر بالاست كه بر اساس خبر جالبي كه بتازگي منتشر شده است، زندانبانان يك زندان، محبوسان را مجبور ميكردند هر روز ساعات زيادي بازي كنند تا با به دست آوردن طلاي مجازي و به فروش رساندن آن، مبلغي از آن آنها كنند.
چندين مطالعه، استفاده افراطي از اينترنت را با افسردگي، عملكرد ضعيف درسي، افزايش تحريكپذيري و اشتياق غيرطبيعي براي آنلاين شدن مرتبط ميدانند.
با اين مقدمه، طولاني ميرسيم به شرح پژوهش جديدي در مورد اعتياد اينترنتي. در اين پژوهش سعي شده است كه نشان داده بشود اينترنت واقعا ميتواند ساختار فيزيكي مغز ما را تغيير بدهد و تغييراتي كه در نتيجه آن ايجاد ميشود، منحصر به تغييرات عملكردي نيست.
در اين تحقيق، پژوهشگران ۱۸ دانشجوي چيني را كه ۱۰ ساعت در روز و دستكم 6 روز هفته مشغول اينترنت و بازيهاي آنلاين بودند، انتخاب و سعي كردند با انجام ام آرآي روي مغز آنها و مقايسه آن با مغز ۱۸ جواني كه كمتر از ۲ ساعت در روز وارد اينترنت ميشدند، تغييرات ساختماني مغز را جستجو كنند.
پژوهشگران دريافتند واقعا تغييراتي در نتيجه استفاده از اينترنت در مغزها ايجاد ميشود. يكي از آنها كاهش ماده خاكستري قشر مغز در بعضي نواحي به ميزان ۱۰ تا ۲۰ درصد بود. كورتكس مغز در قسمت پيشپيشاني خلفي جانبي، قسمت سينگوليت دمي قدامي، ناحيه حركتي ضميمهاي و قسمتهايي از مخچه اين ميزان كوچك شدن را نشان ميداد. اين كوچك شدن را ميتوان با كاهش نيروي مهاري كه براي اجتناب از اعمال نادرست لازم است و همچنين كاهش خودآگاهي افراد از اهدافشان در ارتباط دانست.
اما سؤال اين است كه اين كاهش حجم ماده خاكستري، واقعا يك تغيير بد است يا يك تغيير واكنشي براي سازگاري با كاري كه از مغز كشيده ميشود؟ برخي محققان اعتقاد دارند همان طور كه يك ورزشكار متناسب با نوع ورزشش برخي عضلاتش را پرورش ميدهد و بر حجم آن ميافزايد و در مقابل روي برخي از آنها كه به كارش نميآيد، كار نميكند، اين تغييرات بيشتر واكنشي هستند و نميتوان آنها را بد قلمداد كرد.
سال ۲۰۰۶ هم مغز رانندگان تاكسي لندن با مغز رانندگان اتوبوس اين شهر مقايسه و معلوم شده بود كه چگالي ماده خاكستري در هيپوكامپ خلفي ـ منطقهاي كه در راهبري و ايجاد يك نقشه دروني در ذهن و حافظه مهم است ـ در قياس با مغز رانندگان اتوبوس بيشتر است. در حالي كه رانندگان تاكسي لندن بايد يك شبكه لابيرنتي و پيچيده متشكل از ۱۵ هزار خيابان را بدانند، رانندگان اتوبوس بايد مسير مشخص و سرراستي را طي كنند و طبيعي است كه مغز رانندگان تاكسي بايد متناسب با كارشان، سازگاري لازم را پيدا كند.
اما تغييرات مغز معتادان اينترنتي، منحصر به ماده خاكستري نيست و تغييراتي هم در ماده سفيد آنها پيدا شده است. ماده سفيد مغز، قسمتهاي مختلف مغز را به هم مربوط ميكند. بر اساس تحقيق انجامشده مشخص شد كه ماده سفيد در شيار پيرامون هيپوكامپ راست معتادان اينترنتي افزايش يافته است. اين قسمت در تشكيل حافظه و بازيابي آن نقش دارد و طبيعي است كه در وبگرداني كه به صورت موقت نيازمند به حافظه سپردن و بازيابي اطلاعات هستند، افزايش داشته باشد. از سوي ديگر ماده سفيد، بازوي خلفي كپسول داخلي چپ كه در اعمال شناختي و اجرايي نقش دارد، در مغز معتادان اينترنتي ماده سفيد نسبت به بقيه جاها كاهش نشان ميداد. اين تغيير را ميتوان با كاهش نيروي تصميمگيري اين افراد مرتبط كرد.
البته مسلما براي بررسي دقيقتر تغييرات ساختاري و عملكردي اينترنت روي مغزهايمان نياز به تحقيقات بيشتري داريم، تحقيقاتي كه روي افراد بيشتري با كارها و عادات آنلاين مختلف انجام شوند.
سايت يكپزشك!
دوستان هی میگفتن چرا فقط مطلب علمی میذارمو....!گفتم یه چیزی بذارم واسه تنوع! البت اینم بگم چون این مطلب سرشار از نکات اخلاقی و علمی بود!!! گذاشتمش!
دختری با مادرش در رخت خواب
درددل می کرد با چشمی پر آب
گفت:مادر حالم اصلا خوب نیست
زندگی از بهر من مطلوب نیست
گو چه خاکی را بریزم بر سرم؟
روی دستت باد کردم مادرم!
سن من از بیست وشش افزون شد
دل میان سینه غرق خون شد
هیچ کس مجنون این لیلا نشد
شوهری از بهر من پیدا نشد
غم میان سینه شد انباشته
بوی ترشی خانه را برداشته!
فروید یکی از بارزترین شخصیت های علمی قرن بیستم است. او در 6 ماه مه
1856 به دنیا آمد و در در 23 سپتامبر 1939 از دنیا رفت. او اطریشی بود و
از بنیانگذاران دانشکده روانپزشکی. بیشترین شهرت فروید مربوط به کار های
او در زمینه روان شناسی تمایلات جنسی، رویا ها و ضمیر نا خود آگاه است.
او به عنوان پدر علم روان تحلیل گری شناخته می شود.
این یک تست روانشناسی است که توسط زیگموند فروید طراحی شده.
فرض کنید که در خانه هستید و پنج اتفاق زیر همزمان پیش میاد.
1- تلفن زنگ میزنه
2- بچه تان گریه میکنه.
3-یکی داره در خونه رو می زنه و صداتون میکنه.
4- لباس ها را بیرون روی طناب پهن کرده اید و بارون میگیره .
5- شیر آب رو در آشپز خانه باز گذاشتید و آب داره سر ریز میشه.
خب حالا با این وضعیت شما به ترتیب کدوم کار ها رو انجام میدید، یعنی از
شماره ی 1 تا 5 رو با چه اولویتی انجام میدید؟
.
.
.
.
.
.
.
.
هر یک از 5 مورد بالا نشون دهنده یکی از جنبه های زندگی شماست.
1- زنگ تلفن، نشونه شغل و کار شماست.
2- گریه بچه، نشون دهنده خانواده است.
3- زنگ در خونه ، نشون دهنده دوستان شماست.
4- لباس ها، نشون دهنده پول هستن.
5- سر رفتن آب، نشون دهنده میل جنسی هستش.
ترتیب انتخاب های شما نشون دهنده اولویت های ذهن شما در زندگیه
یک شبی مجنون نمازش را شکست
بی وضو درکوچه ی لیلا نشست
عشق آن شب مست مستش کرده بود
فارغ از جام الستش کرده بود
سجده ای زد برلب درگاه او
پر زلیلا شد دل پر آه او
گفت یا رب از چه خوارم کرده ای
بر صلیب عشق دارم کرده ای
جام لیلا را به دستم داده ای
وندر این بازی شکستم داده ای
نشتر عشقش به جانم می زنی
دردم از لیلاست ، آنم می زنی
خسته ام زین عشق دل خونم مکن
من که مجنونم تو مجنونم مکن
مرد این بازیچه دیگر نیستم
این تو و لیلای تو ... من نیستم
گفت ای دیوانه لیلایت منم
در رگ پیدا و پنهانت منم
سالها با جور لیلا ساختی
من کنارت بودم و نشناختی
عشق لیلا در دلت انداختم
صد قمار عشق یک جا باختم
کردمت آواره ی صحرا نشد
گفتم آدم میشوی اما نشد
سوختم درحسرت یک یا ربت
غیر لیلا بر نیامد از لبت
روز و شب اورا صدا کردی ولی
دیدم امشب با منی گفتم بلی
مطمئن بودم به من سر میزنی
برحریم خانه ام در میزنی
حال این لیلا که خوارت کرده بود
درس عشقش بی قرارت کرده بود
مرد راهش باش تا شاهت کنم صد چو لیلا کشته در راهت کنم
برگرفته شده از: www.ranginkaman-67.blogfa.com
شعرای قشنگی داره!!
روی شعرم ستاره میبارد
در سکوت سپید کاغذها
پنجه هایم جرقه میکارد
شعر دیوانه تب آلودم
شرمگین از شیار خواهشها
پیکرش را دوباره می سوزد
عطش جاودان آتشها
گرچه پایان راه ناپیداست
من به پایان دگر نیندیشم
که همین دوست داشتن زیباست
شب پر از قطره های الماس است
آنچه از شب به جای می ماند
عطر سکر آور گل یاس است
کس نیابد ز من نشانه من
روح سوزان آه مرطوب من
بوزد بر تن ترانه من
خفته در پرنیان رویا ها
با پر روشنی سفر گیرم
بگذرم از حصار دنیاها
دانی از زندگی چه میخواهم
من تو باشم ‚ تو ‚ پای تا سر تو
زندگی گر هزار باره بود
بار دیگر تو ... بار دیگر تو
کی توان نهفتنم باشد
با تو زین سهمگین طوفانی
کاش یارای گفتنم باشد
بدوم در میان صحراها
سر بکوبم به سنگ کوهستان
تن بکوبم به موج دریا ها
چون غباری ز خود فرو ریزم
زیر پای تو سر نهم آرام
به سبک سایه تو آویزم
گرچه پایان راه نا پیداست
من به پایان دگر نیندیشم
که همین دوست داشتن زیباست
-روزی از میلتون؛ شاعر معروف انگلیسی پرسیدند : چرا ولیعهد انگلستان می تواند در چهارده سالگی بر تخت سلطنت بنشیند و سلطنت کند ؛ اما تا هیجده سال نداشته باشد نمی تواند ازدواج کند ؟؟
گفت : بخاطر اینکه اداره کردن یک مملکت از اداره کردن یک زن بمراتب آسان تر است !!!
2- بهاء الواعظین می نویسد : در ابتدای مشروطه ؛ به خانه ای رفتم ؛ پیر زن و دختر جوانی آنجا بودند .
پیر زن پرسید : منظور از مشروطه چیست ؟؟
گفتم : قوانین جدید .
گفت : مثلا چه ؟
به شوخی گفتم : مثلا دختران جوان را به پیر مردان دهند و زنان پیر را به جوانان !
دخترش گفت : این چه فایده دارد ؟؟
پیر زن بلافاصله به دخترش گفت : ای بی حیا ! حالا کار تو به جایی رسیده که بر قانون مشروطه ایراد میگیری ؟؟!!
3- سقراط: برای ازدواج کردن لحظهای درنگ نکنید ، اگر زن خوبی نصیبتان شود، خوشبخت میگردید
و اگر زن بدی گیرتان آمد مثل من فیلسوف می شوید
4- یه ضرب المثل چینی هست که میگه: اگه از دوران مجردیت لذت نمیبری برو، ازدواج کن.
اونوقت حتما از دوران مجردیت لذت می بری!
نسخه جدید بازی Counter Strike 2009 3D به صورت جاوا و سه بعدی
نسخه جدید بازی Counter Strike 2009 3D به صورت سه بعدی و در سایز 240×320 پیکسل و در قالب جاوا برای تمامی گوشی های موبایل
دانلود نسخه جدید بازی Counter Strike 2009 3D (لینک مستقیم)
دانلود نسخه جدید بازی Counter Strike 2009 3D (غیر مستقیم)
680 KB
رمز: www.p30day.com
با داشتن کد پستی فرد موردنظر و شماره تلفنش میتوانید قبض موبایلش را به صورت آنلاین مشاهده کنید
برای این کار کافی است به آدرس زیر بروید
http://217.218.110.142/billing